Viikon punaviini Viikko 44, 1996 İHannu Lehmusvuori
Blanco 99

Blanco 99

Blanco 99

Blanco 99

Blanco 99

Masi Campofiorin "ripasso" 1993
Veneto, Italia
60,00 mk
Gran Coronas 1992
Penedès, Espanja
63,60 mk

Blanco 99

Blanco 99

Harmonie 1994
Kalifornia
60,30 mk
Kalimna Shiraz Bin 28 (1993)
Australia
76,90 mk

Blanco 99

Blanco 99

Blanco 99

Blanco 99

Mandrielle 1992
Toscana, Italia
71,70 mk
Trapiche 1994
Mendoza, Argentiina
45,10 mk

Näin unta, jossa jäähallin käytävä kaartui vääjäämättä kohti tuomarinaitiota. Yritin koko ajan kääntyä, mutta halliin tungeksivan taitoluisteluvimmaisen ihmisvirran työntämänä ajauduin yhä kauemmas omasta katsomopaikastani. Aition ovella englantilaisen tuomarin peruukkiin ja kaapuun pukeutunut järjestysmies tarttui hihastani ja sähähti vihaisesti: Aina sinua saa odotella!. Kun katsoin taakseni, kaikki muut ihmiset olivat kadonneet.

Istuuduin hätääntyneenä tuomarin pistelaskukoneen nappuloiden ääreen ja katsoin anovasti järjestysmiestä, joka ei enää kiinnittänyt minuun mitään huomiota, vaan viittoili jo ensimmäistä paria jäälle.

Valot himmenivät ja sykähdyttävä musiikki täytti hallin. Donna Campofiorin ja Don Gran Coronas lipuivat uutena killtävälle estradille. Donnan voimakkaat luistinpotkut aloittivat musiikkia myötäilevän liikkeen. Don kannatteli pariaan hienostuneen herrasmiehen ottein. Ajattelin, voiko liikkuminen olla täydellisempää, kun Gran Coronasin ote kirposi Campofiorin täyteläiseltä uumalta. Donna lensi ilmassa vinhasti pyörien, luistimet iskeytyivät jään pintaan, käsi ojentui paria kohti, sormet kurottuivat ja hapuilivat ilmaa. Coronasin katse oli kääntynyt hurraavaan yleisöön, eikä hän nähnyt muuta. Vuosien kuluessa hioutuneen loistavan taitonsa ansiosta hän pystyi alitajuisesti havaitsemaan, että aina niin täydellisen, yleisön sensuellilla olemuksellaan hurmanneen partnerin alastulo osui tasaisesti molemmille jaloille. Yleisö kohahti ja vahtimestari tarttui käteeni. Rautapihtien puristuksessa käteni vääntyi nappuloille. Ulvoin tuskasta, kun voimakas käsi survoi etusormeni näppäimelle, jossa luki punaisin kirjaimin: 5.7

Otsa hiessä odotin toisen parin tuloa areenalle. Taas keskittynyt hiljaisuus ennen ensimmäisten sointujen kajahdusta. Voimakas bassorummun kumu aloitti Mr. Kalimnan hurjan kierroksen kohti jääpinnan toisessa päässä odottavaa hentoista Ms. Harmonie'ta. Kalimnan voimakkat kädet tarttuivat Harmonie'n langanohueen ja keveänmakeaan vartaloon pakottaen tytön raivoisaan piruettiin. Pyörivä liike jatkui viehkeänä, mutta minä ajattelin koko ajan Campofiorin kypsää vartaloa, kun Kalimnan tammenjärkäleiden kiskomisessa paisuneet lihakset nostivat Harmonie'n korkealle miehen pään yläpuolelle ja heilauttivat tämän volttikeränä liukumaan jään pintaan. Vartijani ärähti korvaani vaativasti: Sääntöjen vastainen liike! Voimailulajit ovat viereisessä hallissa, ja yritti pakottaa minua sytyttämään taululle 5.5. Silloin tartuin kaapumiehen sormiin, purin hampaani kiinni hänen peukaloonsa ja työnsin vasemman käteni näppäimistölle. 5.7 syttyi kirkkain valopistein hallin päätyyn ja minä huusin hallitsijani ulvonnan yli:Tyttö odottakoon tai lopettakoon, mutta Kalimnan lihaksia odottaa vielä suuri voitto! Ja mutisin hiljaa itsekseni:Kunhan siirtyy tammikiskonnasta Coronasin florettiharjoitteluun.

Kolmas pari.
Mandrielle asettui kutsuvaan asentoon valonheittäjän kirkkaassa ympyrässä. Laulavien jousien alla sykki voimakas beat. Naisen vartalo kaartui hitaasti ja poimi aksentteja rytmistä. Pehmeän vaativat liikkeet herättivät pimeydessä hermostuneena liukuvan Trapiche'n. Muutama nuoren vartalon potkaisu ja hän oli arkana tuon lumoavan naisen vieressä. Liukui välillä etäämmäs, jännitti nuoreen mieheen kätkeytyvät alkukantaiset voimansa ja syöksähti Mandriellen syliin. Yhteinen piruetti taivutti naisen kaarelle taaksepäin ja miehen voimakkaat kädet kannattelivat liikkeen jatkuessa. Käärittyjen hihojen paljastamat lihakset vaativat. Hitaasti Mandrielle vastasi ja tarttui Trapiche'n käsivarsiin...
Vartijani oli hävinnyt. Näppäimistö muuttui mustien ja valkoisten koskettimien rivistöksi ja valotaululla vilisi nuotteja, joita ruumiistani irronneet kädet loihtivat.

Madrielle & Trapiche - Icy Dance of Love
(Jos tämän yläpuolelle ei ole ilmestynyt kuvaa, lataa sivu uudelleen)

Seuraava
viikko
Edellinen
viikko
Kaikki
viini-
viikot